Asiantuntijamme

``Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua.``

— BJ Gallagher

Tatjana Pihlajamäki
Toimitusjohtaja

Pisara LAB yrityksen takana on melkein 20 vuoden työkokemuksella varustettu bioanalyytikko. Työuraani mahtuu kokemusta sekä tutkimusryhmässä työskentelystä diabeteksen ja virologian parissa että laboratoriotyöstä julkisella- ja yksityisellä terveydenhuollon sektoreilla. Edelliset kuusi vuotta vierähtivät monipuolisissa esimiestehtävissä, laboratorioasiantuntijana ja projektitöiden parissa. Jano uuden oppimiseen, ajattelun avartamiseen ja syventämiseen ovat ajaneet minut vuosien saatossa kouluttautumaan lisää ja hyppäämään rohkeasti erilaisiin työtehtäviin mukaan.

Pisara LABissa vastaan

  • Asiakkuudet ja uudet sopimukset
  • Rekrytointi ja henkilöstöpalvelut
  • Asiantuntijapalvelut
  • Kliiniset tutkimukset

Annemari Uusimäki
Asiantuntija
Terveystieteiden maisteri
Bioanalyytikko

Juureni laboratoriotyössä ovat myös tutkimuspuolella, josta olen urani aikanaan aloittanut. Bioanalyytikkona viihdyinkin parhaiten pipetin jatkeena vetokaapissa. Minulla on myös vankka asiakaspalvelutausta sekä julkiselta- että yksityiseltä terveydenhuollon sektorilta. Kiinnostus työhyvinvointiin, johtamiseeen ja kirkasotsainen innostus luoda parempaa työelämää laboratorioalan ammattilaisille ajoivat minut jatko-opintojen pariin. Tämän jälkeen olen toiminut sekä esimimminä että projektiasiantuntijana. Vaikka en olekaan varsinaisesti ICT-immeinen, puuhastelen mielelläni työhöni liittyvien järjestelmien parissa ja olen toiminut järjestelmien pääkäyttäjänä. Hyppään mielelläni myös tehtäviin, jossa voin kouluttaa ja perehdyttää.

Pisara LABissa vastaan

  • Rekrytoinnit ja henkilöstöpalvelut
  • Asiantuntijapalvelut
  • Myynti ja sosiaalinen media
  • Uudet asiakkuudet

Yhteistyökumppanimme

Laadukkaat palvelumme ovat monen tekijän summa. Pisara LABilla on ilo tehdä yhteistyötä kaikkien näiden toimijoiden kanssa!

Ota yhteyttä

Ole rohkeasti yhteydessä!