Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Joulukalenteri

  Joulukalenteri

  Lahjoitamme 10 euroa jokaisesta myydystä joulukalenterista HOPE hyväntekeväisyysjärjestölle. Tehdään yhdessä hyvää!

  Paketillinen hyvinvointia, ole hyvä! Mitäpä, jos tänä vuonna joulukalenterin avulla voisi selvittää oman elimistön terveyttä suklaan mutustamisen sijaan? Pisara LAB tarjoaa kalenterin jokaisesta luukusta laboratoriotutkimuksen, joilla voit tarkistaa kokonaisvaltaisesti kehosi hyvinvoinnin tilaa yhteensä yli 30:llä laboratoriotutkimusarvolla.

  Paketti kertoo sinulle esimerkiksi rasva- eli kolesteroliarvosi sekä sokeri-, rauta-, ja kilpirauhasarvosi. Lisäksi saat tietää vitamiini- ja kivennäisainepitoisuuksia sekä maksan ja munuaistesi hyvinvoinnista.  Sivuiltamme www.pisaralab.fi näet tutkimusten tarkat kuvakset ja valmistautumisen näytteenottoon.

  Kalenteri on loistava vaihtoehto tarjota joko itsellesi tai lähemmällesi erilainen lahja – paketillinen hyvinvointia.

  Tutkimukset voi lunastaa 30.4.2022 asti.

  Toimi näin:

  • Tilaa kalenteri ilman postituskuluja
  • Avaa luukut ja saat tietää, mihin tutkimuksiin olet oikeutettu.
  • Varaa aika laittamalla viesti osoitteeseen [email protected]
  • Ajanvaraukseen tarvitset kalenterista löytyvän koodin.
  • Tarkista valmistautumisohjeet Pisara LABin nettisivuilta.
  • Käy verikokeissa 30.4.2022 mennessä.
  • Vastaukset saat suoraan OmaKantaan.

  139,00 
 • Kotinäytteenotto

  Kotinäytteenotto

  Haluatko elämääsi hitusen helppoutta ja luksusta? Et ehkä ehdi ennen töitä käymään laboratoriossa tai erikseen laboratorioon lähteminen on haastavaa yhdistää hektiseen arkeen? Ei hätää – Pisara LAB tarjoaa sinulle laboratoriotutkimusten näytteenoton omassa kodissasi.

  Tarjoamme kotinäytteenottoa Tampereen alueella 20 € palvelumaksulla (Pisara LAB toimipisteestä 20 km). Voit valita tarvitsemasi laboratoriotutkimukset ja erillisen kotinäytteenoton. Tämän jälkeen ole yhteydessä suoraan Pisara LABin asiakaspalveluun [email protected] tai puh. 044 491 6810 sopiaksesi sinulle sopiva kotinäytteenoton ajankohta.

  Toimi näin:

  1. Valitse ja maksa laboratoriotutkimukset sekä kotinäytteenotto
  2. Tilaa kotinäytteenotolle aika [email protected] tai puhelimitse 044 491 6810
  3. Saat tulokset suoraan Omakantaan

  20,00 
 • Liikkujan paketti

  Aktiivinen elämäntapa ja liikuntaharrastukset ovat hyväksi elimistölle. Paljon urheilevalle on kuitenkin välttämätöntä huolehtia myös riittävästä palautumisesta ja monipuolisesta ravinnosta.
  Pisara LABin ”Liikkujan paketti” on suunniteltu yhdessä liikunta-alan ammattilaisen kanssa ja se sisältää monia liikkuvan ihmisen näkökulmasta kiinnostavia laboratorioarvoja. Yhteensä 17 tutkimuksella voidaan selvittää esimerkiksi elimistön rasitustilaa, palautumista ja nestetasapainoa. Näiden lisäksi paketti tarjoaa tietoa vitamiinitasoista sekä rauta-aineenvaihdunnasta.
  Liikkujan paketti sopii sekä perusaktiiviselle kuntoliikkujalle kausiluontoiseksi tarkistuspaketiksi että kovaa treenaavalle aktiiviurheilijalle, joka haluaa tilannekatsauksen siitä, mitä konepellin alla tapahtuu.

  122,00 
 • Painonhallintapaketti

  Pisara LABissa autamme sinua elämäntapamuutoksessa jo heti ensi askelissa. Painonhallintapakettimme avulla saat kattavan kuvan elimistösi sen hetkisestä voinnista. Tutkimuspaketin avulla on helppo selvittää ja seurata elintapojen muutoksen vaikutusta rasva-arvojen, sokerin, maksa- ja munuaisarvojen sekä kortisolin ja tulehdusarvojen osalta. Näet myös täydellisen verenkuvan avulla veren solujen määrät ja jakauman.

  55,00 
 • Sukupuolitautiseulonta

  Huolestuttaako sukupuolitaudit? Sukupuolitauti seulonnalla selvität kupan, HIV:n, klamydian ja tippurin aiheuttajat. Hoitamattomana klamydia voi aiheuttaa hedelmättömyyttä, kohdunkaulan tai virtsaputken tulehdusta. Kuppa vastaavasti hoitamattomana voi vuosien aikana aiheuttaa vakavia luu- ja verisuonimuutoksia sekä keskushermosto-oireita. HI-virus aiheuttaa immuunikato-oireyhtymän eli AIDS-taudin.

  45,00 
 • Klamydia ja tippuri

  Klamydia (Chlamydia trachomatis) ja tippuri (Neisseria gonorrhoeae) ovat Suomessa yleisimpiä suojaamattomassa seksissä tarttuvia sukupuolitauteja  ja voivat tarttua niin nieluun, peräaukkoon kuin sormien välityksellä myös silmiin.

  41,00 
 • Niveltulehdustutkimukset

  Kärsitkö niveloireista? Niveltulehduksen voi aiheuttaa moni eri tekijä, kuten esimerkiksi bakteerit, virukset, autoimmuunitaudit, nivelrikko ja kihti.  Niveltulehdus voi oireilla nivelten kipuna, turvotuksena, punotuksena ja kuumotuksena. 

  Tutkimus Niveltulehduspaketti sisältää seuraavat 5 tutkimusta: fS-RF Reumaafaktori, S-CCPAb Sitrulliinipeptidi vasta-aineet, B-La Lasko, B-PVK+T Perusverenkuva ja verihiutaleet, S-Uraat Uraatti

  45,00 
 • Keliakian selvityspaketti

  Keliakia aiheuttaa ohutsuoleen tulehduksen ja ravintoaineiden imeytymishäiriöitä. Keliakian laajalla seulontatutkimuksella varmistat, onko vatsaoireiden syy keliakiasta johtuvaa. Tutkimus sisältää seuraavat 5 tutkimusta: Gliadiinipeptidit, deamidoidut, vasta-aineet S -DGPAbA, S -DGPAbG, Endomysium IgA vasta-aineet S -EMAbA, Immunoglobuliini A S -IgA ja Kudostransglutaminaasi IgA vasta-aineet S -tTGAbA.

   

  39,00